torstai 31. joulukuuta 2015

2015

Vuosi 2015 on ollut tosi opettavainen vuosi kani elämän puolella. Käydään tässä postauksessa vuosi 2015 läpi!

Tammikuussa käytiin ulkona lumessa monesti ja valmistauduttiin näyttelyihin, jotka olikin 31.1 ja Tikru yllätti näyttelyissä täysin! Jos kiinnostaa enemmän miten meillä meni näyttelyistä pääset lukemaan siitä lisää täältä.


Helmikuussa hypittiin vuoden ekoja ulkohyppyjä. Helmikuussa ei tapahtunut mitään erikoista. Eleltiin vaan lähinnä aika tylsästi ja odotettiin kovasti kesän alkamista.

Maaliskuussa alkoi lumet sulamaan, oli aika lämmintä ja ulkoiltiin Tikrun kanssa häkissä aika paljon ja kamerakin oli ahkerasti mukana. Harmittaa vaan, kun tuli niin hyviä kuvia osista ja en tehnyt niistä minkäänlaista postausta. Maaliskuussa tehtiin myös ensimmäinen esteemme ja hypittiin sitä aika paljon.

Huhtikuussa otettiin pääsiäiskuvia, hypittiin esteitä, ulkoiltiin ja käytiin taas näyttelyissä! Tuolloin näyttelyt menivät paremmin, kuin tammikuussa ja näyttely postauksen voit lukea täältä. Huhtikuussa loputkin lumet suli ja alkoi olemaan niin lämmintä ettei välttämättä tarvinnut enään takkia ulkona. 


Toukokuussa hypittiin myös esteitä aika ahkerasti ja innostuin kasvattamaan Tikrulle ohraa, josta Tikru todella piti! Toukokuussa Tikru sai ensimmäisiä tuoreita ruohoja, joita oli odotettu pitkään.

Kesäkuussa oli aiwan karseat ilmat, mutta oli ainakin yksi hirvittävän kuuma päivä, jolloin mentiin Tikrun kanssa Ninjalle ja Pilkulle yöksi. Hypittiin myös tuona päivänä ison puun varjossa esteitä. Tikru ulkoili paljon ulkohäkissään.

Heinäkuussa minulla jäi aika vähän aikaa Tikrulle, sillä olin tosi paljon tallilla. En muista mitä teimme heinäkuussa, koska blogiin en ollut kerennyt paljoa postailla. Lähdettiin myös heinäkuun lopussa Kreetalle ja Tikru oli Alinalla hoidossa. Heinäkuussakinn Tikru ahkerasti ulkoilu ulkohäkissä. Heinäkuussa Tikru täytti kaksi vuotta ja tuli vuosi täyteen siitä, kun Tikru tuli meille.

Elokuun alussa tultiin takaisin suomeen. Rakennettiin Tikrun ulkohäkkiin mökki. Käytiin näyttelyissä myös ja tässä postaus Elokuun näyttelyistä. Elokuu oli aika lämmin ja ulkoiltiin taas aika paljon lehtien seassa.


Syyskuussa todella paljon taas ulkoiltiin ja kuvailtiin myös lehtikasoissa Tikrua. Tikru saattoi olla ihan aamupäivästä johonkin viiteen asti iltapäivään ulkona ja Tikru kyllä tykkäsi tästä hommasta. 

Lokakuussa oli vuorostaan minun synttärit. Ilmat alkoi olla aika sateisia, joten ei paljon pystytty ulkoilemaan. Lokakuussa yritettiin panostaa Marraskuun näyttelyihin tosi paljon, koska tiesin tuomarin olevan tiukka.

Marraskuussa oli vuoden viimeiset näyttelyt ja Tikru sai 91 p. Tikru sai myös "tavara"palkinnon, joka oli pieni pussi RR:rää. Marraskuussa tuli lumi maahan, joten päästiin ulkoilemaan lumeen!

Joulukuussa heti ensimmäisenä päivä Tikru leikattiin. 18 päivä haettiinkiin pitkään odotettu Hertta kotiin. Joulukuussa ulkoiltiin pari kertaa, koska ilmat oli joko liian kylmiä tai satoi vettä.




Odotan innolla tulevaa kani vuotta ja toivottavasti saan toteutettua suurinman osan tavoitteista! Kiitos tämän vuoden seuraajille blogin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti