perjantai 11. joulukuuta 2015

11 LUUKKU // joulukalenteri 2015

Nyt vuorostaan ehkä jopa vähän tylsä postaus, mutta mennään ihan kuulumispostauksen parissa! Me ei olla ulkoiltu nyt Tikrun leikkuun jälkeen mitenkään. Lunta on kyllä aika paljon, joten toivottavasti viikonlopun aikana päästään ulkoilemaan ja saataisiin blogiinkin tuoreita kuvia.

Joulun jälkeen ostan varmaankin komppareita, sillä taikakuutiot ei yksinkertaisesti kestä Tikrua. Tikru jos jyrsii kaltereita ja yrittää päästä pois (vaikka portti olisi auki niin se haluaa portin johonkin muuhun kohtaan) taikakuutiot lähtee irti toisitaan ja häkki "romahtaa" joistakin kohdista. Se on tosi ärsyttävää, mutta onneksi nykyinen häkki on aika tukeva niin Tikru ei välttämättä pääse hirveän helposti sieltä pois. 
Olen jo ostanut kolme kanilahjaa ja saa nähdä onko ne mieluisia. Uskoisin kuitenkin niiden kelpaavan, sillä tiesin mistä tykättäisiin varmaankin, joten osasin ostaa ihan hyvin ne.

Ollaan myös harjoteltu Tikrun kanssa taas temppuja ja Tikru osaa mennä putkesta käskystä. Välillä sitä ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa herkut ja temput. Iltaisin on kaikista paras harjoitella niitä, kun Tikru tulee luokse.

Vähän lyhyempää postausta tällä kertaa, sillä ei minulla ole oikein suurta kerrottavaa ainakaan vielä. Jos teillä on joitakin hyviä joulukalenteri ehdotuksia niin laittakaa ihmeessä niitä kommentti kohtaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti