lauantai 19. joulukuuta 2015

19 LUUKKU // joulukalenteri 2015

Tänään käytiin pupujen kanssa ulkona ja iltapäivällä Ninni ja Sani tuli meille. 

Tikru lähinnä vaan kiipeile mökin katolla ja tasolla. Tikru myös tällä kertaa poseerasi aika paljon, mutta satoi vettä niin Tikru ei oikein tykännyt liikkua, koska oli niin märkää.




Hertta oli vähän jännittynyt, koska ainakin meillä ollessaan pääsi ensimmäisen kerran ulos (en tiedä onko kasvatti kodissa käynyt ulkona.). Kuitenkin Hertta tutkiskeli paikkoja ja oli ihan mielissään vaikka ei tiennyt mitä pitäisi tehdä. :D Hertan kuvista tuli aika huono laatuisia. Yritin valostaa niitä, koska ulkona oli sumua/hämärää niin kuvat oli alunperin tosi tummia. 

"En maistanut tätä valkoista ainetta."

Hertta on tosi utelias ja rohkea. Hertasta myös on paljastunut paljon samoja piirteitä, kun Tikrusta. Aamulla oli hauska laittaa kahdelle kanille ruokaa ja kuunnella, kun ne "rouskutti" omia ruokiaan. Hertta pääsi ekaksi juoksemaan, koska Tikru illalla sai juosta ennen, kun alettiin nukkumaan. Hertta juoksi koko ajan putkessa ja otti jo ensimmäiset ninza loikat/sätkyt. :D 

Huomenna me mennään käymään mummolassa ja tällä kertaa Hertta tulee mukaan ja Tikru pääsee ensi kerralla. Haluaisitteko, että kuvaisin kanien päivän, koska kani rutiinit sai tämän muutoksen. Postailen tämän päivän iltapäivästä/illasta kunhan saan Ninjalta kuvat.

Pitäisiköhän Herttakin lisätä tähän? :D

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia! Lisää Hertta tuohon joulukalenteri kuvaan :D

    VastaaPoista