sunnuntai 6. joulukuuta 2015

6 LUUKKU // joulukalenteri 2015

En muista olenko blogin puolela puhunut, että milloin Tikrun leikkaaminen on. Oikeastaan se meni jo. Tiistaina suoraan koulusta haettiin Ninni ja kotoa käytiin vain nopsaa hakemassa Tikru ja suunnattiin kohti Oulun Eläinklinikkaa. Odotettiin paikanpäällä jonkin aikaa ilmoittautumisen jälkeen, kunnes lääkäri pyysi Tikrun huoneeseen. Punnitiin Tikru paino ja eläinlääkäri antoi Tikrulle rauhottavan.

Kuvat ovat vanhoja.

Käytiin äitin ja Ninnin kanssa parissa kaupassa ja myös Lilzoossa Oulun keskustassa. Ostin sieltä söpöt sipulilelut ja Tikrun joululahjan. Tahtoisin kovasti jo nähdä mitä mieltä Tikru siitä on. Kerron sitten viimeisessä luukussa Tikrun lahjasta enemmän. 


Eläinlääkäri soitti, että voitaisiin hakea Tikru ja meille kerrottiin kaikenlaista tarpeellista. Kotona Tikru näytti ihan humalaiselta ja ei heti syönyt. Joi kyllä ja illalla vähän söi. (Nyt on jo ihan normaali Tikru.) Tikru alkoi pesemään itseään niin meinasi kaatua, joten minun piti pitää Tikrua pystyssä, että se sai pestyä itsensä.

Ehdotelkaa joulukalenteriin postauksia!


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tee vaikka Tikrun lelujen esittely ja semmonen postaus, että miten Tikru päätyi sulle tai miten valitsit just Tikrun :D

    VastaaPoista