lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen

Hertta ja Tikru ei pelännyt raketeta. Alla pari epäonnistunutta kuvaa raketeista. Kameran asetukset oli vähän mitä oli, joten kuvat ei oikein onnistunut.

Hehe tämä on kyllä semmoinen tikku... :D

Perjantaina käytiin kanien kanssa ulkona valjaissa. Hertta kävi ensin ja käytiin metsässä, josta Hertta ilmeisesti tykkäsi, sillä se juoksenteli koko ajan. Kuvat Hertasta ei oikein onnistunut. Kuvista tuli paljon pimeämpiä, kun oikeasti oli, joten kuvia piti valostaa ja sitten ne meni huono laatusiksi...




Tikrun kanssa ei ikinä päästy metsään asti vaan Tikru leikki "pellolla/aukeamalla" jänistä. Se juoksenteli ja tutkiskeli paikkoja kiinnostuneena. Tikrun kuvat myös meni huono laatusiksi ja Tikrun edessä oli pieniä "oksia". Tikru olisi näyttänyt oikeasti joltakin oikealta jänikseltä, jos sillä ei olisi ollut valjaita ja narua.





Täältä pääset katsomaan pari videon pätkää ulkoilustamme.

Hertan kanssa ollaan harjoiteltu agilitya. Pikkuisia viritelmiä on tehtävissä mitä me harjoitellaan, sillä en omista mitään "siltoja" tai yms ainakaan vielä. Hertta on kiinnostunut ideasta ihan kivasti ja on oppinut tosi nopeaa osan jutuista vaikka ollaan vasta kaksi kertaa harjoiteltu! Haluatteko jatkossa videota harjoitteluista?

^Tuossa yllä ensimmäisistä harjoituksista video. Video jäi vähän kesken ja sen kyllä huomaa... Tässä kumminkin toisen kerran harjoitteluista videota, jos jotakin kiinnostaa!



4 kommenttia: