tiistai 23. helmikuuta 2016

Liminka 13.2.2015

(hups...vähän myöhässä)
Aamulla mentiin Ninnin kyydillä Tikrun ja Sanin kanssa vuoden ensimmäiiin näyttelyihin Liminkaan. Paikalla oltiin taas hyvissä ajoin ja odotettiiin, että päästään ilmoittautumaan ja viemään kanit saliin. Ensiksi laitettiin kanit pöydälle, mutta siitä siirrettiinkin kanit lavan eteen. Siirrettiin kumminkin kanit lavalle, koska se oli mahdollista ja lavalla on paljon rauhallisempaa, joten kanejenki on kivempi olla.
Sanin arvostelu oli heti toisena naaraista ja katsottiin miten Sanilla menee. Tosi hyvin ensikertalaiseksi! Ennen Tikrun arvostelua hypytettiin Tikrua, mutta poika ei oikein keskittynyt, koska radalla oli papanoita joita piti haistella ja puomitkin haisi erityisen paljon. Tikru arvosteltiin ennen puoltapäivää ja Tikru ei ole ikinä ollut niin hyvin mitä se lauantaina oli! Se anto tehdä kaiken ja ei potkinut kertaakaan käsittelyssä!




Yleiskunto: 27,5/30- Hyvä massa, hieman löysä
Turkki: 18/20- todella sileä ja kaunis, hännän päällä epätasainen
Korvat: 5/5- Puhtaat
Silmät: 5/5- kauniit
Kynnet: 5/5- Ok
Tassut: 5/5- puhtaat
Häntä: 5/5- puhdas
Hampaat: 5/5- ok
Käsiteltävyys: 18/20- kiltti, antaa käsitellä, hieman hermostunut pöydällä
pisteet: 93,5/100

Tikru sai siis tosi hyvät pisteet ja se oli vähän hermostunut, koska laatikossa odotellessa pöydälle pääsyä, henkilö joka haki kaneja piti käsiä Tikrun alla niin, että se luuli että pitäisi hypätä ja Tikrua komennettiin laatikossa ollessa niin se oli ihan sekaisin, koska ei tiennyt mitä tehdä. Olisin kyllä sanonut henkilölle siitä, mutta se ehti lopettaa sen.


Lähdettiin Taurun, Jennin ja Ninjan kanssa suunnistamaan kohti koti pizzaa ja sieltä suunnistettiin ja pyörittiin pyörätiellä, koska en älynny heti google mapsia paluu matkalla. :D  Ai niin kiitos Jennin ja Ninnin kaatuin paluu matkalla. :) Näyttelyihin ehdittiin juuri sopivasti ja meni jonkin aikaa kunnes alkoi palkintojen jako. Tikru ei saanut mitään tällä kertaa, mutta ei se haittaa.
Käytettiin Ninnin kanssa Sania ja Tikrua vielä kyytiä odotellessa lumi kasoilla kiipeilemässä.



6 kommenttia:

  1. Tosi hyvin meni tikrulla ja kiva toi video :)!

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus! Oliko se sani joka tiputettiin tai tippu sieltä laatikosta? Meilläkin kun oli Kassu niin se joka tuo kanija niin sehän ei saisi hirveesti koskea kaniin niin sehän otti Kassun syliin niin vähän ärsytti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu Sani tipahti laatikosta. :I Tikrukaan ei oikein tykännyt kun sitä härpittiin

      Poista
  3. Tuolla oli muksaa vaikka omilla kaneilla meniki penkin aika penkin alle 8) Niin ja hieno tiigersson

    VastaaPoista