lauantai 6. helmikuuta 2016

Lääkärissä

Hertan kanssa... Maanantaina Hertan silmä alkoi menemään vähän oudon näköiseksi ja tiistaina se oli tosi pahan näköinen. Saatiin varattua Oulun Eläinklinikalle aika keskiviikko aamuksi 10. Olin koulusta aamulla ensimmäisen tunnin pois, koska halusin lähteä Hertan mukaan. Tiistai iltana silmä oli jo tosi pahan näköinen ja siirsin Hertan häkin pois mun huoneesta ettei Tikrulle tulisi samaa. (Ei tiietty vielä mikä silmässä on.)

Silmä tiistaina. Nopeasti otettu kuva,
joten silmä ei näy kovin tarkasti.
Tiistaina olin laittanut boksin illalla valmiiksi joten aamulla vaan kani boksiin ja lääkäriin. Lääkärissä Hertan silmä puhdistettiin ja tutkittiin. Silmästä katsottiin myös jonkun värin avulla ettei silmässä ole mitään "haavaa/arpea". Saatiin mukaan silmätippoja ja meille sanottiin, että perjantaina saadaan soitto mikä silmässä on, koska perjantaina klinikalla oli joku silmätyyppi.
Noh, eilen saatiin soitto, jossa kerrottiin, että todennäköisesti jokin hammassysteemi tukkii kyynelkalvon ja saatiin uudet silmätipat. Meille sanottin, että jos se nyt saadaan hoidettua ja se tulee uudelleen niin sitä ei enään ole järkeä alkaa korjailemaan, sillä se aina vaan toistuisi uudelleen ja uudelleen. Tuolloin paras päätös olisi lopetus.

Hertan "sairashuone"

Keskiviikosta lähtien silmä on kyllä onneksi alkanut näyttään paljon paremmalta ja Hertta on normaali oma itsensä paitsi ei syö heinää... Tuntuu siltä, että hampaissa oikeasti on jotain. Toivotaan vaan parasta! 

Ensi viikon lauantaina on näyttelyt ja sinne taitaa sittenkin lähteä meiltä vaan Tikru ja Hertta jää kotiin lepäileen jos tilanne ei ole muuttunut mitenkään. Saa nähdä kuitenkin miten Sanille käy ekoissa näyttelyissä! ;) 





6 kommenttia:

  1. Voi ei :( Toivottavasti hertta paranee.Meillä on Kassulla vuotanut silmä mutta ei onneksi sen pahempaa. Toivottavasti ei joudu Herttaa lopettamaan :(

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti se ei uusiudu! Paranemisia Hertalle ja saa nähdä miten Sani pärjää :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Toivottavasti ei lopettamaan joudu :(, todella ihanan oloinen pupu on. Tsemppiä teille sinne!

    VastaaPoista