sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kuulumisia


Pitkästä aikaa ollaan ihan perus kuulumispostauksen parissa. Syyslomalla Pilkku oli minulla hoidossa ke-su, koska Ninni lähti helsinkiin. Pilkku oli jotenkin niin rauhallinen verrattuna Tikruun. Nauroin ihan hirveesti, kun Pilkku hyppi ihan jäätäviä loikkia matolta toiselle matolle, koska se ei halunnut kävellä lattialla. Tikru sai myös yhtenä iltana hirveän juoksukohtauksen ja se vaan juoksi koko ajan ja otin siitä videota, mutta en löydä sitä mistään tästä tietokoneesta.

(Hyvää isänpäivää Pilkku!:D)

Ensi näyttelyihin pesen Tikrun vähän aikasemmin, kun yleensä, sillä karva ei ikinä ehdi kunnolla kuivua ja 3 päivän päästä pesusta karva on jo kuin unelma. Ensi näyttelyihin siis pesen Tikrun vähän aikasemmin.

Suunitteilla on kysellä paljonko kanin kastoroiminen maksaa ja videä Tikru sitten leikattavaksi. Leikkauksen jälkeen sitten saa nähdä mitä tapahtuu. Toivottavasti leikkaus onnistuu ja Tikru selviää siitä ja ettei käy niin, että astuminen jatkuu.

Haluisin mennä Tikrun kanssa ulos nyt, muttakun siellä sataa vettä. Tulis äkkiä lunta, koska Tikrukin tykkäsi lumesta ja "ui" siellä. :D  Ehotelkaa jotain videoita ja postauksia joita voisin toteuttaa, koska tämäkin postaus jää tämmöseksi tyngäksi vaan.

Taidan aloittaa jo nyt joulukalenteri postauksien teon valmiiksi, koska se oli aika rankkaa puuhaa...
Rambo 

1 kommentti: