lauantai 22. elokuuta 2015

Liminka pet-näyttelyt 22.8.2015


Läpinäkyvä teippi ei pysyny nii piti pistää karmeaa ruskeaa teippiä! :D
Tänään oli sitten toiseksi viimeiset näyttelyt tälle vuodelle. Lähdettiin taas matkaan Ninnin,Pilkun ja Tikrun kanssa.Torstaina pakkasin kaikki valmiiksi ja laitoin kopan. Käytiin Mustissa ja Mirrissä ja sieltä haettiin samalla meidän tilaama ruokakuppi Tikrulle joka osottautui valtavan kokoiseksi... :D Marsun ruokakupin koko ois varmaan riittänyt... (Kyseinen kuppi näkyy koostevideon alussa.) Perjantaina sitten pesin Tikrun veljeni kanssa, harjasin Tikrun ja leikattiin äitin kanssa Tikrun kynnet. Aamulla ei tarvinnut, kun täyttää vesipullo ja pistää ruoka mukaan.

Paikalla oltiin vähän ennen yhdeksää ja arvostelut alkoivat jälkeen kymmenen. Tikru arvosteltiin tänään yllättävän aikaisessa. Oli myös kaksi kanien arvostelu pöytää. Toinen oli naaraille ja toinen uroksille. Ennen Tikrun arvostelua hypytin Tikrua. Hypyt onnistui rauhallisesti, mutta hyvin.

Sori laatu on aika huonoa. Vaikka miten asetuksia vääntää niin ei..
(c)Ninni

(c) Ninni

Arvostelussa Tikru ei jännittänyt yhtään niin paljon kuin ennen. Se pyöri ja vilisti pöydällä. Käsitellessä se aina, kun sitä ei tutkittu niin se päätti itse lähtä tutkimaan pöytää. Tikru oli hauska, kun se meni sihteerin luokse tutkimaan lappuja. x) Eniten pelkäsin niihin takatassuihin koskemista, mutta Tikru suoriutui siitä paljon paremmin mitä odotin. Pisteeksi tuli tällä kertaa 94. Hyvä määrä eikä yhtään haittaa, että edellis pisteet oli puoli pistettä paremmat. Jos rehellisiä ollaan niin luulin Tikrun saavan noin 91,5 pistettä. :D 

 Yleiskunto-28½/30(Mukavan lihaksikas)
Turkki-18/20(Palautuu , hieman karvanvaihtoa)
Korvat-5/5(puhtaat)
Silmät-5/5(söpöt)
Kynnet-4½/5(osa leikkaamatta)
Tassut-5/5(hyvät)
Häntä-5/5(tuuhea)
Hampaat-5/5(tasaiset)
Käsiteltävyys-18/20(vilkas, mutta mukava käsitellä)


Me leikattiin kaikki kynnet Tikrulta, mutta Tikrun kynnet on sen väriset ettei niistä huomaa helposti sitä punaista/veri kohtaa. Tikru ei itsekkään pidä kynsien leikkaamisesta ja ei uskalleta leikata ihan juureen, ettei tule sitä veri kohtaa vastaan. 


Arvostelun jälkeen hypytin Tikrua ja mun tarvi vaan mennä kävellä niin Tikru hyppäs. Estekisoihin osallistuttiin myös ja Tikru meni tosi nätisti! Aikaa tuli 10 sekunttia. Oli monta kania jotka veti suoran jopa 3 sekunnissa, mutta ei haittaa yhtään vaikka ei saatu esteiltä mitään palkintoa. Tärkeintä, että Tikru nyt keskitty eikä juossut esteistä suunnilleen läpi. Pilkun arvostelun aikaan juuri lähti sähköt joten ei ollut valoja. :D Piti sitten puhelimen valon avulla arvioida kania. (Kyllä valot tuli takaisin.)

Kaikkien kanien arvostelujen jälkeen jaettiin palkinnot ja Tikru sai yleiskunnosta KUMA-ruusukkeen. Kuulin, kun tuomarit puhuivat Tikrusta, että se oli ainut 94 pisteinen jolla oli oikeasti lihasta. :DDD tällä kertaa ei muuta palkintoa tarttunut mukaan. Eikä harmita yhtään. Tänä vuonna ollaan saatu jokaisessa näyttelyissä ainakin yksi palkinto. Vielä vuoden viimeisiin pitää panostaa ihan satasella! ;)


Tässä postauksessa oli todella vähän kuvia, mutta pahoittelen ja tein sentään lyhyen koosteen. Siksi lyhyt, koska tällä kerralla tuli aika vähän kuvattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti