torstai 1. syyskuuta 2016

Lepää rauhassa Algieba ♥

Muistaakseni viime viikon keskiviikkona Nala vaan kökötti eikä syönyt kunnolla mitään. Heinä, joka aina ollut Nalalle tosi iso osa ruokavaliota ei enään uponnut alas. Oksat ja edes salaatti ei enään maistunut. Aluksi ajateltiin suolitukosta, mutta lopulta unohdettiin tämä vaihtoehto.
Tiistai aamuna soitettiin eläinlääkärille ja sinne ei ollut aikoja, mutta soitettiin Oulun eläinklinikalle (missä aina ennenkin ollaan käyty) ja saatiin aika tiistaille klo 15.00.


Nalalla saatiin selville, että etummaiset alatakahampaat oli kasvanut hitusen liian pitkiksi ja hampaat raspattiin oikean pituisiksi. Odottelun jälkeen saatiin Nala matkaan kohti kotia ja kotona Nala oli vielä vähän pökerryksissä ja ajattelin sen olevan normaalia. Koko ajan enemmän ja enemmän Nala vaan meni huonompaan suuntaan. Illalla puoli yhdeksän aikaan Nala nukahti ikiuneen. En voinut käsittää sen olevan todellista, että Nala ei ole enään täällä meidän kanssa ja että Tikru menettää taas kaverin. Illalla heti haudattiin Nala Hertan viereen ja tällä hetkellä tytöt siellä nukkuvat yhdessä.


Nalaa ei siis lopetettu vaan Nala nukahti häkissä olevan lakanan päällä ikinuneen (ei kestänyt nukutusta).


Lepää rauhassa rakas
Algieba 15.5.2015-30.8.2016





2 kommenttia: