lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kuulumisia

Kirjoitin viimeksi vajaa kaksi viikkoa sitten tänne jotakin ja nyt ajattelin vähän kertoa mitä on tapahtunut ja muuta. Ollaan ulkoiltu mummolassa kanien kansssa ja kanit saa juosta irti siellä. Ne tykkää ihan kauheasti juoksennella ympäriinsä ja mennä melkeenpä missä haluaa. :D 



Olin viime sunnuntaista perjantaihin heppaleirillä, mutta ennen sitä Tikrulla oli lauantaina alkavaa suolitukosta todennäköisesti. Toin kaneille ilta salaatin ja Nala vain tuli syömään eikä Tikru vaikka kuinka kutsuin sitä. Otettiin Tikru äitin kanssa mökistään pois ja yritettiin antaa ihan kaikkea ruokaa sille ja juotavaa, mutta mikään ei maistunut. Liikutettiin Tikrua paljon ja se liikkui ihan normaalisti, mutta ei syönyt mitään. Syötettiin sille heinää ja voikukan lehtiä ja juotettiin sitä vedellä. Tikru onneksi tokeni!
Tänään Osjh (tarkemmin oikeastaan Sandra) järjesti oulussa pienellä kentällä "kani miitin" jossa oli esteitä paikalla ja hypyteltiin pupuja ja ihan vain hengailtiin ja juteltiin. Paikalle tuli todella vähän porukkaa, mutta silti oli mukavaa. :) Jokunen kuva postauksen loppuun vieltä tältä päivältä.

Tikrusta on tällä kertaa enemmän kuvia. :)






Kommentoi mitä videoita haluaisit minun tekevän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti