maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ylivieska 2.4.2016

Eilen heräsin 7 ja tein aamu toimia siinä ihan rauhassa. Pesin hampaita ja huomasin, että melkein meidän takapihalla oli tutun näkönen vierailia! 


Tikru jäi siis kotiin, koska sillä ei ole tatuointia. Mentiin Ninnin kyydillä Ylivieskaan ja kotiin sieltä. He hakivat minut ja Nalan kahdeksan aikoihin ja siitä lähti semmonen vajaa parin tunnin matka liikkeelle.
Perillä Taru ja Jenni oli odottamassa meitä jo (:D) ja ilmotin, että Sani ja Nala on paikalla ja saatiin näyttely luettelot. Vietiin kanit oikeille paikoille ja katottiin paria uml kania ja tehtiin kaikkea muksaa. Hypytettiin myös Nalaa Ninjan kanssa jossakin välissä. Vauhdin (Tarun pupun) uml arvostelun jälkeen lähdettiin käymään hakemassa meille pitsaa kylältä (vai miksi sitä Ylivieskan "keskustaa" voi nyt kutsua).


Jennin pupu Cindy tuli mukaan näyttelyihin vaikkei itse kani ollut petissä tai umlissa. (Cindy on Ninjan sylissä)

Sieltä tullessa syötiin ja tanssittiin, sekä Taru vähän tanssi rankemmin. Ei siitä sen enempää... :DD Nala oli pet 17 ja ennen Nalan arvostelua kulutettiin aikaa monin eri tavoin.
Nala oli arvostelussa tosi hyvin! Tai siis ainakin paremmin mitä odotin. Kerran muistaakseni se räpiköi, mutta ei sen enenpää. Nala sai tosi hyvät pisteet ekoista meidän yhteisistä näyttelyistä! Nala sai siis 93,5p.




Yleiskunto 27,5/30
Turkki 18,5/20 
Korvat 5/5 puhtaat
Silmät 5/5
Hampaat 5/5
Kynnet 5/5 hyvin leikatut
Tassut 5/5
Häntä 5/5
Käsiteltävyys 17,5/20
Yhteensä 93,5/100

Nalan hyvien pisteiden lisäksi se oli avoin naaraitten luokan voittaja ja se sai myös kuman! :) Ostin myös kaneille uudet super söpöt ruokakupit (mun mielestä ne ainakin on söpöt) :D

Nalan palikkot. (Vasemmalla luokan voitto palkinnot ja oikeella kuma) ft.Rambo XD


Kuvasin videoita näyttelyistä, mutta videot on sen verran sekaisia, että niistä pystyin tekemään vain koosteen enkä samanlaista kuin ennen.


2 kommenttia: