sunnuntai 4. lokakuuta 2015

ONNI ON... //Haaste!

1. Valitse ja muokkaa 3-7 kuvaa, joissa lukee Onni on...(Kanisi/kaneidesin joku asia josta ne pitävät). HUOM. Kuvissa saa olla myös edellisäkin kanejasi ja niiden lempi juttuja!
2. Kerro kuvista jotain ja miksi juuri sen kuvan valitsit.
3. Haasta 3 kaniblogaajaa.
(Anteeksi jos ohjeet ovat hieman sekavat...)

Haastan:
ja

1
Oikeastaan Tikrulle kelpaa vaikka pilvisessä ilmassa ulkoilu, mutta kumminkin jos aurinko paistaa Tikru menee aina aurinkoon ja tähystelee ympäriinsä niin kuin olisi jossain parrasvaloissa. :D Tämän kuvan valitsin siksi, koska kuva on nyt syksyllä otettu ja tässä tulee tuo aurinko juuri Tikruun.

2
Kotonahan Tikru ei ikinä melkeempä hyppää sohvalle. Mummola kuitenkinon poikkeus, sillä siellä se aina hyppää sohvalle ja on siellä. Se makoilee sohvalla ja se näyttää hassulta, kun se hyppää sohvalle. Kuvan valitsin siksi, koska Tikru korvat on tolleen söpösti ja parempia kuvia ei ollut oikeastaan.

3
Tikru kyllätämän homman osaa! Ulkona aina tuntuu, että millonkohan tuo kani lentää päälle. :D Sisälläkin se ennen teki iloloikkia vaan aamulla, kun pääsi häkistä ulos. Nykyään se sekoaa ihan muuten vaan, kun se juoksee ympäri taloa. Kuvan valitsin siksi, että on melkempä ainut mistä saa selvää. Vaikkakin tämä ei ole kovinkaan erikoinen loikka, mutta edellisistä postauksista/videoista huomaatte varmasti, että joistakin kuvista ei meinaa saada yhtään selvää. :D

4
Tikrusta on nykyään yhtäkkiä tullu tosi lottavainen meijän perheen jäseniin. Siis sehän on vain plussaa! Joku puoli vuotta sitten se ei niinkään muihin luottanut, kun minuun. Tikru tosi paljon nykyään uskaltaa heittäytyä nukkumaan ja antaa silitääkkin siinä asennossa. Otin tämän kuvan jonka otin perjantaina ja en ole aijemmin saanut kuvaa tästä tilanteesta joten tässä se nyt. :D

  
Loppuun vielä hieman rikon sääntöjä ja pistän Hetastakin yhden kuvan, sillä Tikrustakin oli vain neljä kuvaa.

5
Hetahan rakastaa ulkona olemista. Vaikka talvella on pakkasta paljon niin Heta ei meinaa haluta sisälle. Kun sen hakee sisälle se käy ehkä syömässä niin se on valmis takaisin ulos. Valitsin tämän kuvan, koska tässä on kivat värit ja on hyvä kesäilma. 


Mikä oli lemppari kuvasi? Kommentoi mitä tykkäsit postauksesta!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, mutta päähän jäi vaivaamaan kohta kanisi/kaneidesin. Kuuluis kirjoittaa mun mielestä kanisi/kaniesi. Vois joskus soveltaa tota haastetta omaan marsublogiin, mutta ainoa vastaus taitais olla ruoka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun äidinkieli ei ole kovin hyvää joten pahoitteli! :D Hehe :D jos löytyy muutakin kuin vain ruoka niin tee ihmeessä!

      Poista